ONTMOET HET TEAM

Chiropractor Hazerswoude Dorp CE Gillian Johnston

Chiropraxie

Gillian Johnston D.C.

Gillian Johnston, DC studeerde af aan de Universiteit van Johannesburg in Zuid-Afrika. Ze behaalde haar Masters of Technology met onderscheiding in 2016. Ook rondde ze in 2009 een Bachelor of Science af in fysiologie en biologie aan de Universiteit van Witwatersrand.

Na het behalen van haar diploma's vervolgde Gillian haar opleiding en kwalificeerde zichzelf in 2017 als Internationaal Gecertificeerd Sport Chiropractor via de FICS (International Federation of Sports Chiropractic).

Gillian is altijd een fervent sporter geweest. Ze was lid van het Zuid-Afrikaans Cheerleading Team van 2007 tot 2014. Ze vertegenwoordigde Zuid-Afrika hiervoor op twee wereldkampioenschappen. Na haar cheerleader activiteiten is Gillian gestart met powerliften en Olympisch gewichtheffen in competitieverband.

Gillian was tevens als teamchiropractor actief tijdens het cheerleaden, powerliften en gewichtheffen. Daarnaast verbond ze zich als medewerker aan vele sport evenementen, zoals de Cape Epic Mountainbike races, het IPF World Powerlifting kampioenschap, het IPF wereldkampioenschap bankdrukken, het IPF wereldkampioenschap powerliften en het World Masters Squash kampioenschap.

Na haar acceptatie werkte Gillian twee jaar als mede-eigenaar in het Hyde Park Family Chiropractisch centrum. Ze opende 2018 haar eigen praktijk “Strength in Motion Sports and Family Chiropractic” in Johannesburg en emigreerde in 2022 naar Nederland om daar haar loopbaan te vervolgen.

Chiropractor Hazerswoude Dorp CE Steven Kloster

Chiropraxie

STEVEN KLOSTER D.C.

Oorspronkelijk afkomstig uit Baton Rouge, Louisiana (VS) is Dr. Steven Kloster, D.C. thans chiropractor in de praktijk in Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Dorp.

Dr. Kloster behandelt met passie en zet zijn kennis zoveel mogelijk in om patiënten van een zo goed mogelijke gezondheid te voorzien.

Dr. Kloster is een ervaren chiropractor. Voor alle uiteenlopende hoofd-, nek- en rugpijnen bent u bij hem in goede handen.

Zijn aanvullende certificaten, zoals Webster’s techniek tijdens zwangerschappen, het Fasciaal Distorsie Model, Graston techniek voor weefselblessures en Werveldecompressie stellen Dr. Kloster in staat om een breed arsenaal patiënten te behandelen.

In zijn vrije tijd reist Dr. Kloster graag en voert hij Braziliaans Jiu-Jitsu en kickboksen uit.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 1900 uur


woensdag
0800 - 1200 uur


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Hazerswoude
Dorpsstraat 113
2391 BD Hazerswoude-Dorp
0172-820210