ONTMOET HET TEAM

Chiropractor Zoeterwoude Dorp EN Keiland Smith Meet The Team
Chiropractor

Keiland Smith D.C.

Dr. Keiland Smith behaalde zijn bachelor diploma aan de University of South Florida in Biomedische wetenschappen. Als minor volgde hij de vakken Volksgezondheid en Biomedische Natuurkunde. Daarna studeerde hij aan Parker University, waar hij zijn doctoraat in chiropractie behaalde, evenals extra bachelor diploma's in Anatomie en Gezondheid & Welzijn.

Dr. Keiland kreeg de eer om op missie te kunnen naar Jamaica. op missiereis geweest naar Jamaica. Hier kon dr. Keiland zijn chiropractische vaardigheden doorontwikkelen, en tegelijkertijd mensen van dienst zijn met eenzelfde achtergrond als hijzelf. Dr. Keiland heeft een breed spectrum aan ervaring binnen de chiropractie. Hij is onder meer lid van de International Chiropractic Pediatric Association (ICPA) en heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen. Het is voor Dr. Keiland van groot belang dat patiënten zich op hun gemak voelen. In Amerika heeft hij hier veel aandacht aan besteed, en ook studenten in opgeleid. In zijn vrije tijd kan je Dr. Keiland vinden in escape rooms, en houdt hij ervan om samen met zijn vrouw avontuurlijke reizen te ondernemen.

Chiropractor Hazerswoude-Dorp Mark Sachse
Chiropractor

Mark Sachse D.C.

Dr. Mark Sachse studeerde Cum Laude af aan de Southern California University of Health Sciences. Behaalde zijn bachelors in Human Biology en zijn dokters graad in de chiropractie. Dr. Mark werd zelf al vanaf jonge leeftijd behandeld voor zijn astma dus chiropractie was voor hem niet onbekend.

Nadat hij Nederland een paar keer bezocht had, werd hij verliefd en besloot hij de Verenigde Staten te verlaten en een nieuw leven in Nederland te starten.

Dr. Mark neemt een grote dosis kennis in chiropractie met zich mee, zo heeft hij Chiropractische technieken geleerd aan doctoren en als hoofd van diverse grote praktijken heeft hij inmiddels al meer dan 150.000 behandelingen uitgevoerd.

Volgens Dr Mark werkt het lichaam beter als alles in balans staat met elkaar. Wanneer je lichaam goed voelt zonder pijn voel je jezelf ook goed.

Dr. Mark woont op dit moment in Utrecht en zijn interesses zijn reizen, koken en lezen.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 1900 uur


woensdag
0800 - 1200 uur


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Hazerswoude
Dorpsstraat 113
2391 BD Hazerswoude-Dorp
0172-820210