ONTMOET HET TEAM

Chiropractor

Mark Sachse D.C.

Dr. Mark Sachse studeerde Cum Laude af aan de Southern California University of Health Sciences. Behaalde zijn bachelors in Human Biology en zijn dokters graad in de chiropractie. Dr. Mark werd zelf al vanaf jonge leeftijd behandeld voor zijn astma dus chiropractie was voor hem niet onbekend.

Nadat hij Nederland een paar keer bezocht had, werd hij verliefd en besloot hij de Verenigde Staten te verlaten en een nieuw leven in Nederland te starten.

Dr. Mark neemt een grote dosis kennis in chiropractie met zich mee, zo heeft hij Chiropractische technieken geleerd aan doctoren en als hoofd van diverse grote praktijken heeft hij inmiddels al meer dan 150.000 behandelingen uitgevoerd.

Volgens Dr Mark werkt het lichaam beter als alles in balans staat met elkaar. Wanneer je lichaam goed voelt zonder pijn voel je jezelf ook goed.

Dr. Mark woont op dit moment in Utrecht en zijn interesses zijn reizen, koken en lezen.

Chiropraxie

Melanie Kleinhans

Melanie is geboren en opgegroeid in Windhoek, Namibië. Na de middelbare school besloot ze haar chiropractor 2 weken te observeren. Als gevolg daarvan zag ze mensen jong en oud haar kantoor binnenkomen en blij en met een glimlach naar buiten lopen. De grootste herinnering aan deze ervaring was een kleine baby die al 2 weken niet was gestopt met huilen en je kon zien dat de ouders alle hoop verloren.

De chiropractor paste deze kleine baby aan en plotseling was er geen gehuil meer alleen deze smiley baby voor hen. De ouders lachten en huilden tegelijk. Dat was het moment waarop Melanie verliefd werd op chiropractie.

Ze besloot de droom na te jagen om chiropractor te worden. Tijdens haar chiropractische opleiding werkte ze als chiropractisch assistent in een kantoor in het westen van Auckland, Nieuw-Zeeland. Daar leerde ze veel waardevolle vaardigheden die haar helpen om op haar best contact te maken met mensen.

Haar belangrijkste doel in het leven is om een ​​gemeenschap van gezinnen te helpen het leven ten volle uit te drukken. Melanie studeerde af aan het New Zealand College of Chiropractic en verhuisde naar Nederland. Ze spreekt vloeiend Duits, Engels, Afrikaans en Nederlands.

Chiropraxie

STEVEN KLOSTER D.C.

Oorspronkelijk afkomstig uit Baton Rouge, Louisiana (VS) is Steven Kloster, D.C. thans chiropractor in de praktijk in Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Dorp.

Steven Kloster behandelt met passie en zet zijn kennis zoveel mogelijk in om patiënten van een zo goed mogelijke gezondheid te voorzien.

Steven Kloster D.C. is een ervaren chiropractor. Voor alle uiteenlopende hoofd-, nek- en rugpijnen bent u bij hem in goede handen.

Zijn aanvullende certificaten, zoals Webster’s techniek tijdens zwangerschappen, het Fasciaal Distorsie Model, Graston techniek voor weefselblessures en Werveldecompressie stellen StevenKloster in staat om een breed arsenaal patiënten te behandelen.

In zijn vrije tijd reist Steven Kloster graag en voert hij Braziliaans Jiu-Jitsu en kickboksen uit.

OPENINGSTIJDEN


maandag
0800 - 1200 uur


dinsdag
1400 - 1900 uur


woensdag
0800 - 1200 uur


donderdag
1400 - 1900 uur


vrijdag
Gesloten


zaterdag
Gesloten

Chiropractie Hazerswoude
Dorpsstraat 113
2391 BD Hazerswoude-Dorp
0172-820210